ADAKAH ANDA BERASA BEGINI??

SEDIH DAN RISAU MELIHAT DUNIA SEMAKIN ‘TERBAKAR’ DENGAN APA YANG SEDANG BERLAKU PADA RAMAI IBU BAPA DAN ANAK-ANAK GENERASI MODEN HARI INI …

Anda bimbang dengan pelbagai permasalahan zaman internet ini akan terkena kepada anda dan anak-anak anda?

Bagaimana nak elak semua ni?

JIKA ANDA SEPERTI IBU, TENTU ANDA SEDIH BUKAN? 😭

APAKAH PUNCA UTAMA PERKARA SEPERTI INI BERLAKU?

👪 Kerana Ibu bapa…

Ambil mudah mengenai parenting dan pembinaan keluarga. Rasa itu semua tak penting.

Tidak mengetahui sikap,skil dan ilmu yang betul untuk berhadapan cabaran mendidik generasi moden

Di kelilingi keadaan negatif dan luka-luka lama di jiwa sebelum menjadi ibu bapa atau pendidik di mana kemudian dilakukan yang sama pada anak mereka dan mungkin lebih teruk kerana dendam itu sudah membesar

👦🏻👧🏻 dan kerana anak-anak…

Anak-anak ini diselubungi dengan suasana negatif sehingga menyimpan tenaga negatif di dalam diri dan menjadi penyebab mereka membenci diri dan keluarga.

Anak-anak terlalu dimanjakan sehingga tidak tahu batasan kerana dibesarkan menggunakan corak Parenting ‘Kain Lap Kaki’. Iaitu menjadi hamba pada anak.

Anak-anak ini
ketandusan kasih sayang dan perhatian.
Kerana dibesarkan dengan penuh kekasaran lalu mempunyai dendam kesumat
yang menyebabkan tindakan yang dilakukannya
tidak tanggungjawab dan akibat.

NAMUN JANGAN BERSEDIH…

KERANA HARAPAN MASIH ANDA.

KITA MASIH ADA CONTOH-CONTOH YANG BAIK

UNTUK DITELADANI…

🥰🥰

Seronok kan bila baca news macam ni?

Sejuk hati

🥰🥰

BAGAIMANA IBU BAPA INI

BOLEH BERJAYA MENDIDIK ANAK-ANAK MEREKA DENGAN BAIK?

Untuk menuju ke arah masa depan yang dipenuhi generasi milenial dengan potensi cemerlang,

Ibu Rose percaya :

“DIDIKAN MENCORAKKAN ANAK.”

Dan kami percaya anda di sini melawat laman web ini

kerana anda juga turut sama percayakan kata-kata Ibu Rose ini.

Untuk tahu rahsia itu, kami menjemput anda hadir ke

Beyond Seminar

First Class Parents 3 E’s

Secret Revealed

Kami akan membongkar rahsia 3 E di dalam mendidik anak-anak berjaya dunia akhirat.

TENTANG SEMINAR

FIRST CLASS PARENTS 3 E’s SECRET REVEALED, merupakan sebuah seminar luar biasa yang pastinya EXTRAORDINARY, EXCELLENT dan EMPOWERING, penuh inspirasi yang akan dikendalikan oleh Ibu Rose (Dr Rozieta Shaary) diadun khas untuk memperkasakan dan membantu lebih ramai ibu bapa untuk upgrade sikap, skil dan ilmu parenting masing-masing. Supaya lebih bijak dan tenang mendidik anak-anak zaman millennial ini.

Anda bukan melalui Seminar Fizikal sahaja – malah selepas itu untuk 21 hari anda akan dibekalkan dengan Pembelajaran ONLINE dengan tambahan ilmu hebat untuk memastikan anda istiqamah dengan segala transformasi yang telah dan bakal berlaku.

Satu pelukan ikhlas penuh kasih-sayang dari seorang ibu dan bapa mampu melembutkan dan transform anak yang tercalar emosi, sering negatif, tiada kemahuan untuk berjaya menjadi seorang yang lebih positif dan ceria.

Satu tengkingan pula boleh mematikan sel-sel otak dan menukarkan seorang anak yang kudus kepada ‘raksasa’!.
Semuanya bermula dari rumah. Setiap didikan ibu bapa itu menentukan arah dan langkah seseorang anak itu apabila mereka berdikari membuat keputusan hidup mereka. Itulah sebabnya parenting kita membawa impak yang besar ke dunia ini.

Anda setuju?

Jika ‘ya’ jawapannya, maka seminar istimewa ini adalah untuk anda.

APA MANFAAT YANG AKAN SAYA DAPAT DARI SEMINAR INI?

Pengisian program yang bakal TRANSFORM dan UPGRADE diri anda

  • Parenting Hari Ini
    Berbeza

    Ia memerlukan PENINGKATAN KEMAHIRAN KEIBUBAPAAN. Fahamkan ini dan anda dapat mengelak 5 PERANGKAP keibubapaan.

  • Kepimpinan Dalam Keibubapaan (Secret of 3 E’s Revealed)

    Apa maksud memimpin sebenarnya? Fahamkan dan amalkan 3 E’s dalam parenting, anda akan berhenti MEMAKSA, MENGARAH dan meminta DITAATI. Dan anak akan MENDENGAR CAKAP dengan CERIA.

  • Siapa Sebenarnya
    Anak Anda Ini?

    Ada rahsia di sini. Nothing is by chance. Semua adalah by DEVINE DESIGN. Ibu akan BONGKAR RAHSIA EMPAT DIMENSI DIRI yang memudahkan anda mendidik anak, tidak kira berapa umur mereka. Dan mudah BERPATAH BALIK MEMBETUL KESILAPAN.

  • Bina Komuniskasi dan Relationship Hebat Dengan Ilmu Neuro-Semantic NLP

    Sains komunikasi Minda dan Badan yang sangat berkuasa. Membolehkan anda mudah dan bijak BERKOMUNIKASI dan MEMBINA PERTALIAN ERAT dengan anak. Lantaran menjauhi anak-anak terjebak dengan masalah sosial, ketagihan gajet, salah pilih kawan dan sebagainya.

  • Ke Arah Membina Famili Qurani

    Pengupasan surah Al-Fatihah dan RAHSIA HEBAT didalamnya bagaimana untuk membina sebuah keluarga yang tenang dan sejahtera, berjaya dunia akhirat dan diREDHAI Allah agar MASUK SYURGA SEKELUARGA.

  • Perkembangan Kematangan Anak

    Fahami tahap perkembangan anak-anak & ‘Otak Magik’ mereka agar terhindar dari tidak sengaja menzalimi anak-anak kerana tidak tahu tahap perkembangan anak-anak.

  • Love Installation

    Kuasa kasih sayang memang diketahui boleh mengubat, memulihkan dan mengubah dunia. Install dalam diri agar hidup anda lebih tenang, sejahtera dan bermakna tinggi, menjadi bermasalah.

  • Sesi Soal Jawab

    Anda juga dapat bertanya secara LIVE dan PERSONAL untuk mendapatkan nasihat daripada IBUROSE semasa didalam seminar.

  • BONUS

    VAK: Kenali cara terbaik anak anda belajar yang membolehkan dia suka belajar.
    MI: Kenali kepintaran anak anda yang bakal membina keperkasaan diri dalamannya.

ANAK-ANAK GENERASI MODEN TERDIRI DARI DARI PELBAGAI KATEGORI:

Anak Kandung

Anak Angkat

Anak Tiri

Anak Murid

Anak Saudara

Anak Didik

OLEH ITU SIAPA YANG BOLEH/PATUT HADIR?

🤔

Sesiapa saja dalam kategori mempunyai atau berinteraksi dengan kategori anak di atas. Serta mahu mendalami ilmu parenting dan mendidik dan berhubungan baik dengan mereka supaya anak-anak itu mampu menjadi versi terhebat diri mereka.

Anda dialu-alukan dan disarankan untuk hadir dan memanfaatkan ilmu yang akan diketengahkan oleh Ibu Rose. Anda mungkin:

Ibubapa Kandung

Ibubapa Angkat

Pakcik dan Makcik

Guru dan Tutor

Mentor

Datuk dan Nenek

Pengarah dan pengurus syarikat yang kerap berhadapan dan melatih pekerja-pekerja generasi moden

Trainer

Selagi tanggungjawab dan tugas anda sealiran dengan didikan anak-anak generasi moden,
maka seminar ini amat sesuai untuk anda!

TESTIMONIAL

Apa kata mereka yang telah hadir ke program Ibu Rose

“Semasa saya menghadiri sesi bersama ibu Rose, hati saya melonjak-lonjak untuk balik ke rumah. Bukan sebab saya tak suka pada sharing ibu rose. Sebab saya suka dengan apa yang ibu rose share lah saya tak sabar-sabar nak balik rumah. Saya nak peluk anak-anak saya. Aura kasih sayang ibu meresap dalam hati saya. Saya berazam untuk menjadi seorang ibu yang lebih prihatin dan lebih menzahirkan kasih sayang kepada anak-anak.”

Nadiyah

Kelas Ibu rose ini sangat memberi satu input yg relevan tentang asas parenting & bagaimana parenting yg memegang kemas prinsip Al-Quran & As Sunnah boleh membina satu generasi yg baik dan seimbang dari segi dalaman & luaran. Akak belajar mcmana nak berkomunikasi dgn budak-budak, belajar kenapa mereka boleh mereaksi dgn perangai2 yg membuatkan kita rasa bingung, bagaimana nak handle anak-anak yg begini dgn karenah2 berbeza. Akak belajar bagaimana kita yg dewasa ini perlu mengubah diri Kita juga, yg negatif digantikan dgn positif sbb Kita ni adalah cermin pada anak2 kecil terutamanya umur2 kritikal ni.

Nurliya Ali HanafiahShah Alam

“Saya menggalakkan Ibu-Bapa terutamanya IBU BAPA yang MUDA hadir bagi mendapat BIMBNGAN ILMU yang BETUL dalam mendidik anak dan menjadi Ibu-Bapa cemerlang.”

Mohd Anuar Bin Amin

Ilmu yang ramai tidak tahu & tak sedar berlaku dalam kehidupan seharian yang selama ini hanya mengikut apa yang kita alaml dari kecil”

Mohd Azlan Kenali

TENTANG IBUROSE

Kenali Ibu Rose

Ibu Rose ialah Family & Love Guru yang telah berkecimpung di dalam bidang Pembangunan Modal Insan dan pendidikan melebihi 25 tahun. Pengalaman beliau yang luas mendidik ribuan peserta daripada pelbagai peringkat umur dan latar belakang, menjadikan beliau seorang penceramah yang sangat berpengalaman dan bijak. Ditambah pula dengan kemahiran beliau menggunakan teknologi terkini di dalam komunikasi berkesan seperti Accelerated Learning, Subliminal Dynamic, Neuro-Linguistic programming, Sains Minda dan Sains Tenaga menjadikan program-program kendalian beliau ceria, amat berkesan, dinamik dan kaya ilmu.

Selain itu Ibu Rose banyak mengendalikan program bercorak pembentukan kecemerlangan diri bagi korporat. antara mereka ialah organisasi tersebut PETRONAS, PERODUA, PROTON, ARB, ESSO, SHELL SIMEDARBY, PUSPAKOM,SIME SEMCORP, TELEKOM BERNAS, JABATAN PEMBANGUNAN WANITA dan banyak lagi.

Ibu Rose merupakan Master Practioner NS-NLP Bertauliah. Beliau juga seorang yang berpengalaman luas di dalam bidang ‘Pembangunan Sumber Manusia’ (Human Capital Development). Beliau bukan sahaja seorang jurulatih yang dinamik dan berdaya tinggi tetapi juga berpengalaman serta mempunyai ilmu yang luas di dalam bidang ini. Oleh itu beliau sering muncul di ruangan temubual samada di media cetak mahupun media elektronik. Di antara mereka ialah, Berita Harian, Pa & Ma, Mingguan Wanita, dan beberapa lagi. Program-program TV dan radio, seperti Selamat pagi Malaysia, Selamat Pagi Malaysia, Hello On Two, Malaysia Hari Ini, Wanita Hari ini, Malaysia Hari Ini, ASTRO, Suri, Radio IKIM, dan beberapa lagi.

Pendekatan unik beliau serta mesej yang dikongsikan membolehkan beliau memberi impak yang besar kepada golongan korporat, ibu bapa, para pelajar dan juga pelbagai golongan yang lain, baik di dalam kursus, seminar mahupun penulisan beliau. Penulis buku ‘ A Love World’ dan ‘Aku Layak Berjaya’ ini berpegang dengan prinsip bahawa ‘Kasih adalah Pendorong Terkuat’ dan ini menjadi pendorong utama beliau mengajak setiap insan untuk mengatakan, ‘Saya Membawa Perbezaan Ke Dunia Ini’.

Dengan mesej kasih yang beliau sebarkan melalui penulisan dan ceramah beliau membawa beliau ke pentas dunia. Buku A Love World penulisan beliau kini berada di pasaran dunia.

Mengapa Mahal Sangat Harga Entry?

Sebenarnya tidaklah semahal yang anda sangka. Anda akan perolehi ilmu bernilai jutaan ringgit dengan harga yang sangat-sangat rendah. Untuk pengetahuan anda, Seminar Fizikal dan Pengajian Digital 21 Hari sebenarnya bernilai RM2999 kalau diikutkan kos produksinya. Dan pengajian Ibu Rose untuk mendapat PhD serta pengalaman beliau selama 30 tahun sememang sudah berjuta ringgit perbelanjaan pengajian dan perbelanjaannya.

Namun, hari ini, anda telah diberikan peluang untuk mendalami ilmu parenting yang Ibu Rose dalami selama 30 tahun dalam masa 21 hari sahaja dengan pelaburan sebanyak RM380 sahaja atau early bird, RM290. 10% sahaja dari nilai itu.

Dan lebih bertuah lagi kalau anda antara 100 yang terawal untuk dapat harga RM250 dengan memasukan special kupon. Pastikan anda jadi the first 100 yang mendaftar.

It CUT SHORT YOUR LEARNING dengan harga affordable dan reasonable yang mempunyai nilai yang amat tinggi 😍

Apa Bezanya Seminar Ini Dengan Seminar Lain?

Seperti yang dijelaskan, this is not only seminar fizikal sehari dan anda pulang tanpa apa-apa. Beyond seminar bermaksud, anda akan dibekalkan

  1. Rakaman ilmu yang dikongsikan di dalam seminar fizikal dan ilmu tambahan.
  2. Pengajian anda akan diteruskan dalam masa 21 hari lagi secara ONLINE dimana input akan dimasukan setiap hari dan perjumpa secara online akan diadakan untuk Ibu berkongsi ilmu tambahan.

Supaya anda terus istiqamah dan betul-betul dapat menguasai ilmu parenting ini, bukan saja untuk dipratikkan pada anak sendiri, juga pada generasi milenial yang lain.

Pengisian seminar ini juga bukan sahaja dari Ibu Rose, malahan daripada dua panelis berpengalaman dalam bidang yang memainkan peranan penting dalam pemahaman ilmu parenting. Kita akan pelajari ilmu parenting dari segala aspek kehidupan sepenuhnya.

Selepas Seminar dan 21 Hari Pengajian Ini,

Apa Transformasi Yang Akan Berlaku?

  • LEBIH JELAS HALA TUJU setelah mempelajari dan menguasai ILMU FAMILI QURANI
  • LEBIH BIJAK menangani kerenah anak-anak setelah mempelajari dan menguasai 3 KUNCI UTAMA PARENTING, 3 E’s Revealed.
  • LEBIH POSITIF bertindak mencapai kejayaan dengan kekuatan ILMU SELF-ACTUALISATION.
  • LEBIH MUDAH berkomunikasi dan membina pertalian dengan menguasai FORMULA SUCCESSFUL
    COMMUNICATING & RELATING.
  • LEBIH MENDEPANI MASALAH kerana anda mengamalkan FORWARD THINKING MAGIC FORMULA.
  • LEBIH HEBAT KEPIMPINAN kerana anda tahu VISI & MISI KELUARGA.
  • LEBIH TERSUSUN gerak seharian kerana jelas akan ILMU AKTIVITI MANAGEMENT.
  • LEBIH YAKIN mendidik dan memimpin anak-anak kerana KONTRAK DIRI YANG CEMERLANG.
  • LEBIH BIJAK dan SABAR membantu anak-anak belajar dengan memahami MODALITI PEMBELAJARAN dan MULTIPLE INTELLIGENCES.

TAWARAN ISTIMEWA EARLY BIRD

🎁

JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK DAPATKAN HARGA EARLY BIRD SEKARANG!

(Terbuka Sehingga 17 April 2019)

RM290 sahaja.

RM250/berkumpulan 2 orang atau lebih.

JAMINAN

Kami beri 100% Guaranteed!

Anda tidak perlu risau akan pelaburan wang anda.

Anda tak perlu berkata di dalam hati…

“klu tak best camne? Rugi jer…ni klu tak best…

InsyaAllah kami beri money back guarantee.

Tapi, Alhamdulillah, sepanjang 30 tahun lebih Ibu di dalam bidang ini, Allah izinkan semua peserta rasa amat berbaloi pelaburan mereka. Malah merasakan ilmu yang diperolehi adalah amat banyak dan membantu.

Semoga anda pun akan berasa sedemikian.

Download brosur dan sebarkan pada kawan-kawan ya!

SHARE di social media dan Whatsapp anda!

Perlukan bantuan?

Telefon atau whatsapp kami di talian 017-6802364 (En. Anwar)

sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan.

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا قُوا أَنْفُسَكُمْ وَأَهْلِيكُمْ نَارًا وَقُودُهَا النَّاسُ وَالْحِجَارَةُ عَلَيْهَا مَلَائِكَةٌ غِلَاظٌ شِدَادٌ لَا يَعْصُونَ اللَّهَ مَا أَمَرَهُمْ وَيَفْعَلُونَ مَا يُؤْمَرُونَ

Hai orang-orang yang beriman, peliharalah dirimu dan keluargamu dari api neraka yang bahan bakarnya adalah manusia dan batu; penjaganya malaikat-malaikat yang kasar, keras, dan tidak mendurhakai Allah terhadap apa yang diperintahkan-Nya kepada mereka dan selalu mengerjakan apa yang diperintahkan.

Semoga segala persoalan anda akan terjawab di seminar ini dan dapat menyerlahkan lagi kehebatan parenting genius anda untuk menjadi ibu bapa dan pendidik terbaik nanti.

JUMPA DI SANA NANTI! 🥰