6 Modul Parenting Bijak Audio Class + Multiple Inteligence + VAK

Hanya RM257  RM100 sahaja 

Adakah Anda…

1. Keliru akan cara yang betul dalam mendidik anak-anak?

2. Stres kerana anak-anak anda suka mengamuk?


3. Anak-anak degil dan tidak mendengar kata?


4. Anda sering hilang sabar dan menjadi MONSTER dan kemudiannya menyesal.


5. Merasakan tidak konfident mendidik anak.


6. DiLABEL tak pandai mendidik anak?

ATAU ANDA MERUPAKAN…

 1. Seorang yang BERWAWASAN tinggi dalam MENDIDIK ANAK dan senantiasa mahu meningkatkan ilmu parenting anda supaya dapat memberi yang terbaik untuk anak-anak anda?
 2. Ibu/bapa PRIHATIN yang mahu meninggalkan LEGASI cemerlang.

Bayangkan dengan hanya melabur 30 minit sehari masa anda, anda mampu meningkatkan kemahiran

keibubapaan anda dan menyelesaikan masalah di atas.

Petikan Temu-bual bersama Ibu Rose mengenai mengapa beliau mewujudkan Audio Class ini.

“Ramai ibu bapa mengimpikan anak-anak mereka BERJAYA, MENDENGAR KATA, PANDAI, PUNYAI MASA HADAPAN YANG CERAH dan dapat MENJAGA MEREKA BILA MEREKA SUDAH TUA NANTI.

Namun, tak ramai yang sedar ini semua hanya angan-angan kalau tidak ada SIKAP, ILMU DAN SKIL parenting yang BETUL. Zaman sudah BERUBAH! Masalah sekarang jauh lebih dari dulu. Maklumlah dunia semakin sofistikated!

Jika ibu bapa tidak bijak mendepani masalah, maka silap-silap anak-anak akan mendengar cakap orang lain dari kita dan banyaklah masalah yang bakal timbul kerana ini yang kita tidak dapat nak bayangkan! Salah satu daripadanya…KETAGIHAN. Bermula dengan ketagihan gajet, kepada yang lebih kronik! Selain itu ada juga yang sudah menyedari pentingnya kemahiran parenting ini tapi tidak sempat nak ambil tindakan atau tak pasti nak mula di mana. Itulah sebabnya Ibu wujudkan Audio Class ini supaya senang untuk anda semua belajar. Hanya dengan mendengar 30 minit sehari, sambil melakukan kerja lain, contohnya memandu kereta, membuat kerja rumah dan sebagainya, anda mampu meningkatkan kemahiran parenting mu. Dan selesaikan masalah parenting mu dengan bijak, InsyaAllah.”

Apa anda akan dapat?

 • Membongkar 5 RAHSIA MENJADI IBU BAPA BIJAK & SABAR

  Lebih bijak menguruskan emosi anak-anak dan anda

 • MENJADI PRO-AKTIF

  Anda menjadi lebih bijak mengelak masalah kerana anda faham psikologi bagaimana sesuatu masalah itu boleh berlaku. Contoh, anak malas belajar atau anak degil dan salah memilih kawan-kawan

 • Tip-Top dalam pengurusan masa dan kerja anda

  Anda tidak lagi menghabiskan masa dan tenaga menyelesaikan masalah yang boleh dielakkan

 • Bijak membina keyakinan diri anak-anak

  kerana dapat mengenalpasti potensi anak anda

 • Tidak lagi jadi Monster kerana serabut dan keletihan

  nda perolehi skil dan ilmu berkomunikasi yang efektif. Senang saja hendak menyuruh anak-anak melakukan sesuatu

 • Dapat membina pertalian rapat dengan anak

  tidak kira umur mereka kerana anda memahami keperluan 4 dimensi diri mereka

 • Dapat memahami perkembangan anak-anak

  Anak menjadi lebih terurus kerana anda memahami perkembangan anak-anak dan keperluan penting pada sesuatu tahap umur

 • Keseronokan membesarkan anak-anak

  Anda akan dapat merasakan keseronokan membesarkan anak-anak

Kini anda boleh memperolehi pengisian Parenting Bijak
dengan lebih Mudah!

Pada tahun 2013, Ibu Rose telah banyak mengendalikan Seminar Parenting Bijak di sekitar Selangor, Kuala Lumpur, Kedah, Pahang, Negeri Sembilan, Kelantan, Johor Bahru dan Singapura. Ramai yang telah menghadiri seminar tersebut dan terdapat 2 maklum balas yang sering diberi oleh peserta selepas tamat program dan juga daripada peserta yang terlepas;

Bagi yang telah menghadiri program, mereka sering meminta recording program agar mereka dapat terus menerus memanafaatkan ilmu yang dipelajari disamping mendapatkan motivasi secara berterusan.

Bagi yang tidak dapat hadir disebabkan kesulitan tempat, masa ataupun anak yang masih kecil, Ibu Rose sering menerima pemintaan agar mewujudkan program ini di dalam bentuk audio MP3 agar dapat dimanafaatkan dengan lebih mudah.

Dengan itu, Ibu Rose tealh menyusun 6 modul Parenting Bijak mudah alih MP3 yang dapat membantu ibu bapa memahami secara menyeluruh dalam mendidik anak-anak mereka agar anak-anak yang dilahirkan hebat akan terus hebat dan tidak tersasar menjadi masalah kepada keluarga dan masyarakat.

Kenali Ibu Rose

Ibu Rose adalah Family & Love Guru yang telah berkecimpung dalam bidang Pembangunan Modal Insan dan pendidikan melebihi 25 tahun. Pendekatan unik beliau serta mesej yang dikongsikan membolehkan beliau memberi impak yang besar melalui kursus, seminar, dan program beliau kepada golongan korporat, ibu bapa dan juga para pelajar. Ibu Rose juga mempunyai minat yang mendalam di dalam penulisan. Selain daripada menyumbangkan penulisan beliau ke beberapa majalah dan surat khabar utama, beliau juga telah menulis beberapa buku best seller. Diantaranya, Love World, Raising Happy Kids, Membina Anak-anak Cemerlang serta Aku Layak Berjaya.

Ibu Rose percaya bahawa setiap manusia itu penting untuk dunia dan membawa perbezaan kepada dunia. Dan beliau yakin bahawa ‘Kasih adalah Pendorong Terkuat’.

Ibu Rose merupakan Master Practitioner NS-NLP. Beliau juga merupakan AVATAR Subliminal Dynamic dan Everything Is Energy Practitioner.

Dan ramai yang telah juga mendapat manafaat melalui
Seminar, Buku dan Talk bersama Ibu Rose

“Terima kasih Ibu Rose. Alhamdulillah..kami sebagai parents banyak sangat mendapat ilmu dari Ibu Rose. Banyak yang saya amalkan dan telah berjaya dengan mengikut cara dan ilmu yang telah diterapkan oleh Ibu Rose. Terima-Kasih yang tidak terhingga.”

“Ibu Rose, di sini lah tempatnya saya mencari kekuatan untuk mendidik anak..walaupun baru seorang..bukan mudah untuk mendidik anak ini. Lebih-lebih lagi hendak mendapat corak keibubapaan yang cantik..di sini lah saya mencari dan mendapat kekuatan.. terima kasih Ibu.”

“Saya bersetuju dengan Ibu Rose. Anak saya memang kuat mengamuk dan saya tahu sebabnya mengapa dia sedemikian melalui perkongsian Ibu Rose. Sekarang ini saya cuba menanggani dengan cara yg Ibu syorkan. Alhamdulillah menjadi. Tq Ibu kerana memberi kesedaran itu.”

“Salam ibu, saya adalah pengikut page ibu. Saya suka dengan tips yang Ibu berikan. Alhamdulillah ada yang saya amalkan pada anak saya sendiri. Tips Ibu untuk menangani anak yang marah/ mengamuk/ memberontak.

Ye, anak perempuan saya berumur 1 tahun, umur untuk explore, dan belajar banyak benda baru. Dia akan marah jika kehendaknya tidak dituruti dengan melembikkan badannya jika kita ingin mendukungnya atau menangis sehingga muntah.

Adakalanya memang hampir hilang sabar. Tetapi, selepas mengamalkan ilmu dan tips yang Ibu kongsikan, dia semakin tenang dan kurang tantrum. Syukur. Terima Kasih Ibu. Semoga terus memberi tips kepada ibu bapa. Bersyukur dipertemukan dengan Page Ibu. Semoga ilmu yang bermanfaat yang dikongsikan oleh Ibu terus-menerus memudahkan urusan Ibu di dunia dan di akhirat. Amin.”

Berapakah pelaburan untuk mengikuti
Parenting Bijak Audio Class ini?

6 Modul Parenting Bijak Audio Class + Multiple Inteligence + VAK

Hanya RM257  RM100 sahaja 

UNTUK PERTANYAAN, SILA HUBUNGI:
loveworldresources@gmail.com/012-2027302 (En. Anas)