LOVE & SABAR

VIDEO CLASS – MASTERY PROGRAMME (Versi BM)

Assalamualaikum/Salam Sejahtera,

Bersyukur Ibu kerana akhirnya dapat menghasilkan produk Video Class – Love & Sabar ini. Sebenarnya, sudah lama Ibu berhajat menghasilkannya. Ini adalah kerana ramai yang inbox Ibu dan mengadu payahnya untuk sabar dan memerlukan pertolongan dan bimbingan Ibu.

Oleh itu Ibu adunkan program ini dari pengalaman lebih 28 tahun dalam bidang Pembangunan Manusia yang merangkumi Sains Psikologi Manusia, lebih 36 tahun sebagai Ibu, lebih 8 tahun sebagai nenek.

Love & Sabar adalah sebuah Video Class yang Ibu wujudkan untuk membantu para ibu untuk meningkatkan kesabaran diri. Ianya boleh juga digunapakai oleh para bapa dan sesiapa yang mahu menjadi lebih sabar.

Love & Sabar bukanlah untuk mereka yang hanya suka merungut dan menyalahkan orang lain termasuk anak-anak. Ia bukan untuk orang yang telah merasa dia sangat hebat dan memandang rendah pegangan bahawa keibubapaan adalah sangat penting dan memerlukan ibu bapa meraih skil, ilmu dan sikap yang relevan dan cemerlang. Agar dapat menjalankan tanggung-jawab dengan Pencipta.

Tetapi Program Masteri ini adalah untuk anda yang mahu berusaha untuk mengatasi masalah. Kaizen, iaitu senantiasa mahu improve dalam kemahiran mendidik anak-anak. Program ini adalah untuk mereka yang mahu menjadi lebih sabar. Ya, untuk anda yang percaya kemahiran yang betul ini boleh dicapai, lalu mahu berusaha mencapainya lalu membawa perbezaan yang positif kepada anak-anak anda kerana kesedaran dan usaha anda itu.

Adakah anda seperti yang kedua ini? Jika ya, teruskan membaca atau terus klik butang di bawah untuk mendapatkan Pakej penuh program Masteri ini.

Keperincian Mengenai Pengisian Program

10 Perkara yang bakal anda perolehi daripada Love & Sabar Video Class Mastery Programme ini

  • 4 Video 3 RAHSIA Membina Sabar

    Kompilasi Video Eksklusif.

  • 6 Video MENINGKATKAN SABAR (Attain Higher Patience)

    Kompilasi ini mengandungi:

    • Bagaimana Sabar Boleh di wujudkan dengan cepat
    • Guna Kuasa Kendiri pemberian ILAHI untuk wujudkan sabar
    • Anda adalah ‘Tuan Director’ movie hidup anda! Bina skrip yang betul  untuk berjaya!
    • Apa yang anda nampak di mata hati, itulah yang menjadi reality! Bina imej diri seorang yang sabar
    • Install Kasih & Sabar yang kuat dengan Terapi Love & Sabar
  • Ebook 17 Idea Parenting Berjaya
    (versi BM & BI)

    Kompilasi ini mengandungi dua versi.

  • 17 Video Untuk 17 Idea Parenting Berjaya

    Kompilasi 1 video 1 idea Parenting Berjaya.

  • Learning Journal

    Untuk Attain Higher Patience.

  • FB Group Istimewa

    Untuk perbincangan berterusan.

  • Motivasi Mingguan

    Melalui FB Group dan email untuk 52 minggu.

  • Video Terapi Tenang & Sabar

    Video Eksklusif.

  • Audio Terapi Tenang & Sabar

    Audio Eksklusif.

  • Ebook 10 Tips Didik Anak Bijak & Sabar

    Hanya boleh didapati di laman ini sahaja.

Nilai yang anda dapat dari Program Masteri ini melebihi RM6000

Namun, memahami keadaan ekonomi yang mencabar sekarang ini, Pakej lengkap ini anda boleh miliki pada harga tak sampai 10% dari nilainya.

Harga untuk pakej lengkap ini adalah RM550

TAPI….

Ya, Ibu tahu ramai yang amat memerlukan Pakej lengkap ini…. MAKA JIKA ANDA BUAT TEMPAHAN SEKARANG… Anda akan DAPAT PAKEJ LENGKAP VIDEO CLASS LOVE & SABAR MASTERY PROGRAMME Versi BM ini pada dengan hanya melabur RM170 sahaja.

Ingat OFFER ni akan ditamatkan bila-bila masa ya!

So, bertindak segera.

Ya, bukan kerana offer jer… Manalah kita sanggup dalam keadaan STRESS memanjang kerana tak boleh sabar kan?

ADAKAH INI ANDA?

  • Suka mendidik anak-anak dengan lebih tenang?
  • Suka anak mendengar cakap tanpa anda perlu marah-marah?
  • Mahu anak-anak anda membesar menjadi insan yang berjaya dan berjasa yang memainkan peranan hebat dalam membina dunia yang sejahtera?

Jika anda menjawab YA kepada sekurang-kurangnya satu dari 3 perkara itu, maka andalah agen perubahan yang bakal mengubah landskap parenting di dunia ini. Jika ada adalah yang mengatakan YA, kepada semua yang di atas – Ibu kata WELCOME to being The Love Angels untuk menghayati dan menyebarkan Mesejnya Kasih – Loving and Firm Parenting.

Untuk Tempahan segera, sila Tekan Butang di bawah.

Dari Team Ibu Rose

Love World Resources

Terima kasih kerana berminat dengan Produk Love & Sabar Mastery Programme Versi BM ini. Kami amat-amat mengalukan ke datang anda ke website mini ini.

Di sini kami nyatakan sedikit sebanyak mengenai Ibu Rose dan Perjuangan beliau serta projek-projek beliau.

Dr. Rozieta Shaary yang juga dikenali sebagai Ibu Rose ialah Family & Love Guru yang telah berkecimpung di dalam bidang Pembangunan Modal Insan dan pendidikan melebihi 28 tahun. Pengalaman beliau yang luas mendidik ribuan peserta daripada pelbagai peringkat umur dan latar belakang, menjadikan beliau seorang penceramah dan jurulatih yang sangat berpengalaman dan bijak. Ditambah pula dengan kemahiran beliau menggunakan teknologi terkini di dalam komunikasi berkesan seperti Accelerated Learning, Subliminal Dynamic, Neuro-Linguistic programming, Sains Minda dan Sains Tenaga menjadikan program-program kendalian beliau ceria, amat berkesan, dinamik dan kaya ilmu.

Selain itu Dr. Rozieta banyak mengendalikan program bercorak pembentukan kecemerlangan diri bagi korporat. antara mereka ialah organisasi tersebut PERODUA, PROTON, ARB, ESSO, SHELL SIME-DARBY,PUSPAKOM,SIME SEMCORP ,PETRONAS, TELEKOM BERNAS, JABATAN PEMBANGUNAN WANITA dan banyak lagi. 

Setelah lama di dalam latihan korperat, Dr. Rozieta menyedari bahawa untuk dunia menjadi lebih baik, ibu bapa perlu mendidik anak-anak dengan bijak dan sabar. Beliau menyedari bahawa, kesan keibubapaan kepada sesaorang individu itu amat mempengaruhi diri sesaorang individu itu. Oleh itusejak tahun 2011, Dr. Rozieta mengambil gelaran Ibu Rose dan seterusnya memperjuangkan Loving & Firm Parenting iaitu corak parenting yang akan membantu membentuk dan memerdekakan kehebatan di dalam diri anak-anak lalu membentuk generasi yang pengasih, berjasa dan komited kepada pembangunan positif dunia.

Menyedari usaha ini adalah sangat besar, Ibu Rose telah menubuhkan Akademi Ibu Rose dimana beliau bukan sahaja mendidik ibu bapa tetapi mendidik pelapis yang bakal menyambung perjuangan membina dunia penuh kasih sayang melalui ‘Loving & Firm Parenting. Beliau menggunakan Science Self-Actualization dengan pendekatan Islamik.


Ibu Rose (Dr. Rozieta) mempunyai Ph.D di dalam Kajian dan Pembangunan Sosial serta merupakan Trainer NS-NLP Bertauliah. Beliau juga seorang yang berpengalaman luas di dalam bidang ‘Pembangunan Sumber Manusia’ (Human Capital Development). Beliau bukan sahaja seorang jurulatih yang dinamik dan berdaya tinggi tetapi juga berpengalaman serta mempunyai ilmu yang luas di dalam bidang ini. Oleh itu beliau sering muncul di ruangan temubual samada di media cetak mahupun media elektronik. Di antara mereka ialah, Berita Harian, Pa & Ma, Mingguan Wanita, dan beberapa lagi. Program-program TV dan radio, seperti Selamat pagi Malaysia, Selamat Pagi Malaysia, Hello On Two, Malaysia Hari Ini, Wanita Hari ini, Malaysia Hari Ini, ASTRO, Suri, Radio IKIM, dan beberapa lagi. 

Pendekatan unik beliau serta mesej yang dikongsikan membolehkan beliau memberi impak yang besar kepada golongan korporat, ibu bapa, para pelajar dan juga pelbagai golongan yang lain, baik di dalam kursus, seminar mahupun penulisan beliau. Penulis buku ‘ A Love World’ dan ‘Aku Layak Berjaya’ ini berpegang dengan prinsip bahawa ‘Kasih adalah Pendorong Terkuat’ dan ini menjadi pendorong utama beliau mengajak setiap insan untuk mengatakan, ‘Saya Membawa Perbezaan Ke Dunia Ini’.

Dengan mesej kasih yang beliau sebarkan melalui penulisan dan ceramah beliau membawa beliau ke pentas dunia. Buku A Love World penulisan beliau kini berada di pasaran dunia.

Perjuangan Ibu Rose

Ibu Rose adalah merupakan Pakar Keluarga dan Kasih Sayang. Beliau amat passionate membantu seramai ibu bapa yang boleh dalam mendidik anak-anak mereka agar menjadi insan berjasa dan penuh kasih-sayang dan tidak tersasar jalan membuang hidup menjadi sampah jalanan.

Beliau amat menyedari bahawa kesan parenting adalah sangat besar. Ia boleh membangunkan insan itu atau menjahanamkannya. Bagi beliau, Semuanya naik dan jatuh dengan parenting. Bila parenting sesaorang ibu atau bapa itu salah, anak itu boleh terhalang berkembangnya potensi dirinya atau yang lebih menakutkan anak itu membencii diri dan merosakkan dirinya.

Perjuangan Ibu Rose adalah untuk membantu ibu bapa agar sedar akan hakikat ini dan meningkatkan kemahiran mereka di dalam mendidik anak-anak. Walaupun ramai para ibu bapa zaman dahulu telah berjaya mendidik anak-anak mereka dengan baik, namun banyak ilmu parenting semalam tidak boleh digunapakai lagi kerana banyak masalah yang wujud hari ini memerlukan pendekatan baru. Malah banyak perangkap baru yang timbul dan yang perlu dielakkan. Selain itu perubahan pemikiran generasi baru memerlukan ibu bapa meraih kemahiran baru. Banyak yang perlu diambil kira namun ramai yang masih belum celik akan perkara ini.

Maka beliau berjuang untuk membawa kesedaran ini supaya lebih ramai yang mahir dan dapat mendidik anak-anak mereka menjadi insan berjasa dan berjaya. Lantaran itu beliau aktif di Facebook Page beliau berkongsi ilmu dan untuk ramai dapat mendekati beliau. Beliau juga sering di TV membincangkan perihal parenting. Beliau juga telah mengeluakan beberapa buah buku dan produk yang memfokus kepada parenting dan pembangunan diri. Selain itu, beliau juga sering mengadakan seminar dan kursus parenting.

Untuk Tempahan segera, sila Tekan Butang di bawah

JAMINAN – GUARANTEE

Alhamdulillah, pujian bagiNya. Kami telah diizinkan untuk memastikan Program Masteri Love & Sabar ini berkualiti tinggi. Oleh itu untuk memastikan anda tidak risau samada berkesan ke tidak atau apa sahaja, maka kami memberi JAMINAN pulangan wang jika didapati setelah mengikuti sepenuhnya semua video dan audio classes serta classes di FB, anda mendapati anda tidak mendapat sedikit pun manafaat, maka tulis sahaja kepada kami untuk pulangan pelaburan anda.

Semoga Allah senantiasa menjaga kita supaya senantiasa berada di jalan yang lurus.

Disini ibu kongsikan mp3 “Terapi Tenang dan Sabar”.
Audio ini tidak boleh dimuat turun dan disebarluas.
Ia hanya boleh dimuat turun selepas pembelian selesai.
Namun, anda boleh klik butang “PLAY” dibawah untuk mendengar disini.
Terima Kasih 

HADIAH PERCUMA KERANA LAWATAN ANDA

Kami ingin menghargai anda kerana lawatan anda ke website ini.

Bagi anda yang TIDAK membuat tempahan, Sila klik butang muat turun di bawah untuk mendapatkan hadiah Ebook 10 Tips Didik Anak Dengan Bijak dan Sabar.

Bagi anda yang telah membuat tempahan, ianya telah termasuk di dalam bonus.

Sekian , terima kasih.

Ada soalan? Perlukan bantuan?

Telefon atau whatsapp kami di talian 017-6802364 (En. Anwar) sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan.