DAPATKAN BAB PERTAMA PARENTING BIJAK PRO PERCUMA

 
Cepat Tawaran akan ditutup bila-bila masa sahaja!

Untuk selama lebih 27 tahun, Ibu Rose sudah membantu ribuan ibu bapa dalam meningkatkan ilmu, skil dan sikap dalam parenting mereka. Beliau telah mengumpulkan sebahagian besar ilmu itu ke dalam Audio Class Parenting Bijak Pro-mp3

Parenting bijak Pro adalah sebuah Audio Kelas yang memberi panduan komprehensif mengenai Perkembangan Kanak-kanak dari dalam kandungan hingga 17 tahun. Dengan mengetahui perkembangan itu, maka parenting ibu bapa akan lebih berkesan.

Hari ini Ibu Rose mahu memberi secara PERCUMA Bab Pertama dari 6 Bab Audio Class ini. PASTIKAN anda rebut peluang ini kerana anda akan mendapati perkongsian beliau sangat menenangkan hati anda. Beliau akan membangunkan semangat anda untuk boleh mendidik anak-anak dengan lebih bijak dan sabar dan nampak jalannya dengan lebih jelas. Malah anda akan tersedar betapa pentingnya parenting anda untuk kemaslahatan dunia.

“Alhamdulillah…sy dah dpt pesanan ‘Parenting Bijak Audio Class’ ini ibu. Dah Download dan dengar CD 1 & CD 2 sambil2 buat kerja di ofis… balik kje nanti nak psg lg, seronok mendengar dan banyak manfaat serta ilmu parenting yang sy dapat dari ini ibu… terima kasih kerana membantu saya dalam mempelajari ilmu parenting… Semoga Allah merahmati ibu dunia dan akhirat “– Lynn Faris

Oleh kerana ia di dalam bentuk mp3, maka ia boleh dibawa ke mana-mana. Dan dengan pelaburan masa 30 minit sehari, anda suami isteri dapat meningkatkan ilmu parenting bersama-sama dan menjadi ibu bapa yang lebih bijak mendidik anak-anak, mendepani dan MENGELAK perangkap dalam keibubapaan.

Sila Isikan Maklumat Di bawah dan Tekan Butang Subscribe